Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

AHAVA - sveikiausia ir tinkamiausia kosmetika Jūsų odai

Skelbimo nr. 70556, įdėtas: 2017-11-10 · Perskaitė: 374

Skelbimas nebegalioja.

AHAVA - tai Izraelio gamtos praturtinta kosmetika, tinkanti kiekvienam ir visiems metų laikams. Vėstant orams AHAVA kviečia visus pasirūpinti savo oda naudojant intensyviai balinamąjį serumą „Brightening and renewal serum, ml“ bei pasinaudoti šiuo metu jam taikoma % nuolaida.

Vasarą saulė ne vieną iš mūsų nudažė papildomom strazdanom, ar pigmentinėm dėmėm. Vieniems mums jos labai tinka ir puošia, o kitiems jų norėtųsi turėti mažiau, ar netgi jas pašalinti. Neskubėkite! Yra išeitis! Šaltasis metų periodas yra geriausias laikotarpis pašviesinti ir atnaujinti veido odą bei sušvelninti pigmentinių dėmių atspalvius. Specialiai tam Izraelyje, saulės šalyje, sukurta kosmetinė priemonė „Brightening and renewal serum“. Specialių peptidų dėka, kurie neleidžia gamintis melaninui, odoje ženkliai sumažėja tamsių pigmentinių dėmių, strazdanų bei padeda pašviesinti veido odą. AHAVA „Brightening and renewal serum“ yra išskirtinis tuo, kad jo sudėtyje nėra rūgščių ir agresyvių odai komponentų.

Todėl maloniai kviečiame Jus išbandyti šią priemonę ir patiem įsitikinti, jos žodžiais neapsakoma, nauda. Kosmetinę priemonę „Brightening and renewal serum“ rasite mūsų internetiniame puslapyje, paspaudę šią nuorodą: www.izraeliokosmetika.lt/lt/preke/ahava-brightening-intensive-seru-ml-intensyvus-balinantis-serumas

Lai šviesi ir skaisti oda bus Jūsų dovana sau!

Kaina: 44 EUR





Kiti skelbimai iš kategorijos "Grožis, sveikata"
 Šukuosenos Marijampolėje
 Manikiūro priemonės internetu
 geliniai nagu lakai
 Odontologijos klinika Privati Praktika UAB
 UZ8JXP9 Grožis, sveikata 8RiBae
 hpQxW9UsI Grožis, sveikata TCdrAqa5W
 Am Grožis, sveikata yZKLkQK1iIj
 lyAbazv Grožis, sveikata 9G4
 Produktai sveikatai internetu
 Gydymas ir protezavimas

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2017-11-10
  • Galioja: iki 2017-12-10


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai