Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

barškučiai kūdikiams

Skelbimo nr. 75668, įdėtas: 2022-07-01 · Perskaitė: 249

Smelinukas.lt platus kramtukų ir barškučių pasirinkimas kiekvieną dieną. Gyvūnėlių, augalų ar tiesiog maisto formos kramtukai, pakels jūsų vaiko nuotaiką ir tuo pačiu kramtant bus masažuojamos dantenos, kad pagreitėtų dantų augimo procesas. Mielas chameleonas ar žaismingas meškiukas, plati spalvų gama užtikrins, kad jūs išsirinksite savo vaiku tinkamą kramtuką.

Mūsų įmonės darbuotojai patys turi vaikų, tad būkite tikri, kad mes pasiūlysime kokybišką daiktą iš savo patirties, esant reikalui visada galite mums parašyti ir męs visada greitai - operatyviai atsakysime į jums iškilusius klausimus. Mielų formų barškučiai, tai geriausi naujagimiams skirti žaisliukai. Jeigu jūsų vaikas yra irzlus, neramus duokite jam veiklos, duokite jam linksmą barškutį.

Sutelktas vaiko dėmesys į šitą žaislą, jį užims ir nuramins, tad turėsite kažkiek laisvo laiko, savo darbams ar tiesiog poilsiui kol vaikas linksminsis su savo nauju barškučiu. Mūsų asortimente taip pat yra ir naujos kartos muzikinių barškučių kuriuos paspaudus, pradeda groti vieną iš dvylikos raminančių lopšinių o dvigubas paspaudimas įrašys jūsų vaiko leidžiamus garsus net penkioms sekundėms.

Šis žaislas yra skirtas praktikuoti rankinius įgūdžius, skatinti jo vaizduotę ir skatinti klausos, regos ir lytėjimo pojūčių vystymosi. Smelinukas.lt atsidavusi komanda, gali jums garantuoti, kokybę, greitį ir atsakomybę. Mes prisiimame visą atsakomybę už savo parduodamą produkciją ir nieko neklausdami pakeisime brokuotą prekę nauja.




 skelbimai



Kiti skelbimai iš kategorijos "Jaunimui"
 KOKYBISKOS STRIUKES is ANGLIJOS(paaugliams)
 STRIUKES is ANGLIJOS(paaugliams)
 Žieminę moterišką striukę
 PARDUODU NAUJUS SORTUS ADIDAS S arba M DYDZIU
 Nauji rūbai gera kaina
 LED diržo sagtis (rožinė; raudona) tik 35lt
 deveti rubai is airijos ir anglijos
 rubai urmu
 LED marškinėliai, LED sagtys, LED kepuraitės, LED laikrodžiai, klubine atributika
 Mango striuke
 SUSISKURK SAVO VARDINE sagty pagal save www.belenkas.com
 Pigiai Emporio Armani

Kiti skelbimai...

Kontaktai

Autorius: Smelinukas
Miestas: Kaunas
Telefonas: +37063677823
Tinklapis: smelinukas.lt
El. paštas: El.p.


  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2022-07-01
  • Galioja: neribotai


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai