Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Bevielis elektros energijos matuoklis

Skelbimo nr. 50583, įdėtas: 2011-01-07 · Perskaitė: 2128

Ar, Jus, tenkina sąskaitos už elektros energiją? Ar, Jus, norėtumėte sumažinti elektros energijos suvartojimą? Ar žinote kiek Jūsų naudojami įrenginiai bei prietaisai suvartoja elektros energijos?
Mes turime paprastą sprendimą, kurio pagalba, Jus, galite sutaupyti – Bevielis elektros energijos matuoklis. Šio prietaiso pagalba galite sužinoti kiek vartoja kiekvienas Jūsų naudojamas elektros įrenginys. Galite stebėti elektros energijos pokyčius įjungus ar išjungus įrenginius. Išeinant iš namų, galite patikrinti gal paliekate nereikalingus elektrą vartojančius prietaisus (gal pamiršote išjungti lygintuvą ar kompiuterį, ar šviestuvą). Einant miegoti ar atsikėlus, galima nustatyti kiek elektros energijos suvartojote, galite pastebėti elektros energijos vartojimo sumažėjimą (reiškia pradėjote taupyti) arba padidėjimą (pamiršti išjungti elektros įrenginiai arba naujai atsiradęs elektros vartotojas). Su šiuo įrenginiu lengvai įvertinsyte atsipirkimą bei naudą, atsiradus pokyčiams Jūsų elektros ūkyje.
Galima matuoti atskirus įrenginius (tiek vienfazius, tiek trifazius) arba atskiras elektros grandines su savo vartotojais. Matuoklio LCD ekranas yra nešiojamas ir belaidis, todėl Jus lengvai galite stebėti elektros suvartuojimus Jums patogioje vietoje. Ekrane galima matyti naudojamą bei sunaudotą energijos kiekį. Įvedus tarifus, galima gauti kainą vartojamos ir suvartotos energijos, net jeigu Jus mokate skirtingais tarifais.
Stebėkite bevielį el. matuoklį ir sutaupykite šimtus ar net tukstačius litų. Bevielį elektros energijos matuoklį ir kitus taupymo sprendimus galite rasti tinklalayje: www.taupra.com




Bevielis elektros energijos matuoklis skelbimai

Kiti skelbimai pagal žodžius: bevielis elektros energija tenkinti sąskaitą energinio

Kiti skelbimai iš kategorijos "Įranga, dalys"
universalusUniversalus USB adapteris „10 viename“
rozetesRozetės adapteris (iš AUS, JK, JAV į ES)
maitinimoMaitinimo blokelis WN0805-C
galinesGalinės skardelės įvairioms motininėms
nesNeš. PK proces. Intel Celeron 900
agpAGP vaizdo plokštė
dviDVI kabeliai
gb16 GB USB atmintinės
naujosRAM‘ai stacion. PC (2 GB DDR2)
procesoriaiProcesoriai LGA - 775

Kiti skelbimai...

Kontaktai

Autorius: Taupra
Miestas: Vilnius
Telefonas: 852120001
Tinklapis: www.taupra.com
El. paštas: El.p.


  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2011-01-07
  • Galioja: neribotai


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai