Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Blokiniu namu Siuliu -sanduru remontas

Skelbimo nr. 51041, įdėtas: 2011-02-08 · Perskaitė: 1781

Skelbimas nebegalioja.

Blokinių namų problemos
Drėkstančios sienos - ir daugelio blokinių namų bėda. Betoniniai blokai neatsparūs permainingam pajūrio klimatui ir temperatūrų svyravimams, todėl ima trūkinėti. Pro vos matomus mažus įtrūkimus skverbiasi drėgmė ir šaltis, tad šie įtrūkimai ilgainiui dar labiau plečiasi.
"Greitoji pagalba" tokiam namui - temperatūrų svyravimams atsparūs hermetikai, kuriais izoliuojamos blokų sandūros ir atsiradę plyšiai. Lietuvoje kokybiškomis, įvairių rūšių hermetinimo medžiagomis prekiauja daugelis firmų.
Kartais žmonės sugalvoja blokinių namų siūles užsandarinti cemento mišiniu. Tačiau taip problema išsprendžiama tik laikinai: po pirmos žiemos siūlės vėl "siurbs" drėgmę, nes cementas itin neatsparus klimato poveikiui ir prastai "sukabina" dvi skirtingas medžiagas. O hermetikas dvi skirtingas medžiagas sujungia ir puikiai atlaiko labai didelius temperatūrų svyravimus.
Hermetikais prieinamoje vietoje užsandarinti plyšius gali ir pats namo gyventojas. Tačiau nereikėtų pamiršti, kad tuomet iš vienos vietos drėgmė slinks į apačią, pas kaimyną. Optimalus sprendimas - kompleksiškai spręsti visas pastato sandarumo problemas, pasitelkus specialistus ir renovuojant drėgstančią namo dalį.
Pastato konstrukcijos "vaikšto" priklausomai nuo atmosferos poveikių, išorinių ir vidaus apkrovų. Konstrukcijos bei medžiagos deformuojasi nevienodai, todėl plyšių išvengti sunku - reikia, kad kas nors "atremtų" deformacijas. Tai ir atlieka hermetikai, kurie patikimai prikimba prie paviršių ir gali deformuotis - proc. neplyšdami.
Didžiausia blokinių namų bėda - jų sienų šiluminė varža triskart mažesnė už norminę. Kai sienos sudrėksta, varža dar labiau sumažėja. Kompleksiškai problema sprendžiama fasadus papildomai apšiltinant ir įrengiant apsauginį sluoksnį.

A. Žvirblio IĮ, turinti daugiametę patirtį, siūlo Jūsų įmonės administruojamuose namuose, atlikti gyvenamųjų namų blokų sujungiamųjų siūlių hermetizavimo darbus.
Fasadų hermetizavimas yra viena didžiausių šiuo metu esančių problemų, ypač senos statybos namuose, nors dažnai statytojas „sutaupo,, ir statant naują namą. Neįrengus siūlių arba jas įrengus netinkamai siūlę prarandame šilumą, į siūlę patenka drėgmė, teršalai. Siūlei pridrėkus, sudrėksta ir konstrukcijos aplink siūlę, tada siūlė peršala. Siūlei peršalus ant sienų iš vidinės pusės kaupiasi drėgmė pelėsis, prarandamas komfortiškumo jausmas... Tai yra įvairiausios siūlės statyboje tarp įvairiausių konstrukcijų, kaip siūlės aplink langus, sienų panelių, siūlės tarp laikančių kostrukcijų ir sienų, grindų, lubų. Tokios siūlės įrengiamos norint įzoliuoti oro srautus, šilumos praradimus, garsą, dulkes, nešvarumų patekimą tarp siūlų. Kadangi tokių konstrukcijų poslinkiai paprastai yra dideli lyginant su siūlės pločiu, hermetikas turėtų būti elastingas. Taip pat svarbus veiksnys yra hermetiko sukibimas su paviršiais, nes dažnai tenka hermetinti siūles tarp skirtingų medžiagų konstrukcijų. Siūlė tarp lango ir sienos gali buti metalas+plastikas+betonas+medis ir t.t.
Mūsų įmonės siūlių hermetizavimą atlieka tokiu būdu:
Siūlė išvaloma, atitrūkęs tinkas pašalinamas.
• Siūlėse tvirtinamas termoizoliacinis izopleninis tarpiklis;
• Siūlės dengiamos hermetizuojančia mastika;
• Esant įtrūkimams sienoje, jie užtaisomi;
• Suformuoja lygią elastinę plėvelę;
• Jį galima dažyti po val.;
• Labai gerai sukimba su statybiniais betoniniais paviršeis;
• Gerai limpa prie betkokių statybinių medžiagų;
• Hermetiko temperatūros atsparumas: -°C-+°C Išvedami alsuokliai;
Siūlių hermetizavimas yra atliekamas naudojant statybinį hermetiką A. Tai aukštos kokybės , nelygumus užpildantis hermetikas, tinkantis visoms siūlėms su nedideliu judėjimu (iki%). Suformavęs išlieka minkštas. Suformuoja elastinę guminę plėvelę.
Darbų vykdymo tvarką bei hermetizacijos būdą nustato įmonės specialistas.
KITOS MEDZIAGOS Tepama kaip dažai, veiksminga tarytum šiluminis barjeras! Itin plona šiluminė izoliacija „Korund“, savo konsistencija primenanti įprastus dažus, yra suspensija, kuri tinka bet kokiam pagrindui. Jai išdžiuvus susidaro elastinė polimerinė danga, pasižyminti unikaliomis šilumą izoliuojančiomis savybėmis (mm „Korund“ = - mm min. vatos) ir teikianti antikorozinę apsaugą. Keraminė šiluminė izoliacija „Korund“ yra ypatingai efektyvi izoliuojant statinių fasadus, stogus, vidines sienas, langų angokraščius, betonines grindis, karšto ir šalto vandentiekio, gartraukius, kondicionavimo sistemų ortakius, vėsinimo vamzdynus, įvairias kitas talpas, cisternas, krovinines priekabas, šaldiklius ir t.t.
Vieno bėginio metro kaina – Lt
Garantija m.

Namo sienų priežiūra
Namo bendrija norėtų sutvarkyti blokinio namo siūles. Bet po remonto namą išvagojantys "voratinkliai" atrodo labai neestetiškai. Ar galima pasirinkti pageidaujamą medžiagų spalvą, kad ji nedarkytų fasado?
Paprastai remonto firmos stengiasi parinkti panašios spalvos hermetikus. Jeigu siena pilka - ir hermetikas bus pilkas, tačiau vis tiek hermetizuota siūlė ar plyšys šiek tiek išsiskirs ir matysis vadinamasis "voratinklis". Idealiai atitaikyti hermetiko ir sienos spalvą vargu ar pavyks.
Vos įžiūrimus įtrūkimus kartu su užsandarintomis siūlėmis galima dengti elastine danga - specialiais fasadiniais dažais. Jų spalvą galima pasirinkti, kokią tik nori. Tačiau tuomet turi būti dažoma visa namo siena, o ne atskiras jos plotas. Fasadinė danga neleidžia į betoną gertis vandeniui, tačiau leidžia iš konstrukcijos išgaruoti drėgmei. Sausas betonas kelis ar net keliolika kartų pagerina sienos šilumos izoliacines savybes. Be to, ši danga išlieka visada švari, nes su vandeniu neįgeria teršalų.

Sienų hidroizoliavimas

Kadangi pastato sienos daugiausiai veikiamos drėgmės rūgščių lietų, ultravioletinių spindulių, atmosferos teršalų - sienų betonas greitai eroduoja [yra].Drėgmė ir CO lengvai prasiskverbia iki armatūros: armatūra koroduoja konstrukcija silpnėja. Suremontavus konstrukcija hidrofobinėmis medžiagomis, ji atgauna savo buvusį stiprumą, apsaugo viduja esančią armatūrą, ženkliai pagerėja estetinis vaizdas. Labai didelis privalumas - sienų nudažymas apsaugine danga. Danga neleidžia į betoną gertis vandeniui, tačiau leidžia iš konstrukcijos išgaruoti drėgmei. Sausas betonas kelis ar net keliolika kartų pagerina sienos šilumos įzolecines savybes. Be to ši danga išlieka visada švari, nes su vandeniu neįgiare teršalų.
Hidroizoliavimo tikslas:
• Padidinti plytinių ir tinkuotų fasadų, parapetų, blokų ir kitų konstrucinių elementų atsparumą šalčiui;
• Užkirsti kelią puvėsių, pelėsių ir samanų atsiradimui ant šiferinių ir čerpinių stogų, druskos nuosėdoms ant plytų;
• Apsaugoti sienas nuo peršlapimo ir termoizoliacinių savybių praradimo;
• Padidinti dažų ilgaamžiškumą - kartus.

Hidroizoliacijos (hidrofobizacijos) priemonės prasiskverbia į medžiagas ir daro jas nepraleidžias drėgmei. Medžiagas po apdirbimo šiomis priemonėmis darosi lengvesnės, tvirtesnės bei atsparesnės tokiems, kaip ,,šaldymas-šildymas,, Tokiu būdu didinamas medžiagų ir konstrukcijų ilgaamžiškumas. Reikia pabrėžti, kad po apdorojimo medžiagų spalva bei struktūra praktiškai nesikeičia.

Vieno m² kaina – Lt
Garantija – m.





Komercinį pasiūlimą pristato:

A. Žvirblio IĮ
Įmonės savininkas: Antanas Žvirblys
Kontaktinis telefonas:
El. Paštas: uilagblog.lt



Kiti skelbimai pagal žodžius: blokinių remontas

Kiti skelbimai iš kategorijos "Statybos paslaugos"
angaruAngarų statyba; Durys, langai, vartai
pastoliuPastolių montuotojai
 StatybosABC
 StatybosABC
zemes865936773, Žemės lyginimo darbai Vilniuje, PUIKI KAINA
pamatu8659-36773, Pamatų gręžimas, Vilnius, SUPER PRICE
pamatu865936773, Pamatų griovimas su ekskavatoriu-krautuvu Vilniuje
pamatu865936773, Pamatų griovimas su RAČIOKU Vilniuje
zemes865936773, Žemės kasimo darbai Vilniuje, PUIKI KAINA
hidraulinio865936773, Hidraulinio kūjo nuoma Vilniuje,

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2011-02-08
  • Galioja: iki 2011-05-09


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai