Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Pakeliami garažo vartai

Skelbimo nr. 24324, įdėtas: 2010-01-31, atnaujintas: 2010-05-10 · Perskaitė: 920

Skelbimas nebegalioja.

Europos standartus atitinkantys sekciniai garažo vartai tenkina preciziškiausius kliento reikalavimus. Kartu su patikima garažo vartų automatika mes siūlome kokybę ir komfortą. Pučiant vėjui ar lyjant lietui, dieną ar naktį, pėsčiomis ar sėdint automobilyje Jūs atidarysite ir uždarysite garažo vartus vienu mygtuko paspaudimu. mm storio plieninės skardos sekcijos, užpildytos putų poliuretanu, užtikrina optimalią šilumos izoliaciją, yra tvirtos ir ilgaamžės. Reljefinis sekcijos paviršiaus raštas – „medžio“ imitacija. Su apsauga nuo pirštų prispaudimo. Pagaminti tiksliai pagal individualius išmatavimus sekciniai garažo vartai dera prie juos supančių pastatų, aplinkos bei šeimininko skonio.

Vartų sandara, spalvos

# Vartų sekcijos sudarytos iš dviejų profiliuotų plieninių skardų, užpildytų putų poliuretano užpildu. mm vartų sekcija užtikrina gerą termoizoliaciją (šilumos laidumo koefic. , W/m²K). Specialiai sukurti sandarikliai patikimai apsaugo patalpa nuo išorinio atmosferos poveikio.
# Standartinės "EUROdoor" vartų spalvos yra balta, ruda ir sidabrinė. Tačiau pagal pageidavimą klientas gali išsirinkti labiausiai jam tinkančią spalvą iš RAL spalvų paletės. ar naudojamos yra medžio imitacijos sekcijos auksinis ąžuolas bei raudonmedis.
# Pagal poreikius galima pasirinkti mechaninę raba automatinę vartų valdymo pavarą. Spyruoklinio kompensacinio veleno veikimas užtikrina lengvą ir tylią vartų eigą, tačiau pilno komforto ir saugumo jausmą suteikia automatinė garažo vartų pavara, valdoma distanciniu būdu.

Montavimas, priežiūra, garantijos

Jums pageidaujant, atvažiuosime ir išmatuosime Jūsų garažo vartų angą, pristatysime įrangą į vietą ir kokybiškai ją sumontuosime. Įrangai suteikiama mėnesių, montavimo darbams - metų garantiją.





Kiti skelbimai iš kategorijos "Medžiagos, įranga"
ekskavatoriausEKSKAVATORIAUS NUOMA VILNIUJE, 8-67649574, SKYLIŲ GRĘŽIMAS
elektroninisElektroninis vandens paruošimo prietaisas, kalkių surišimo įrenginys
tmbrltTmbr.lt - Aukščiausios kokybės mediena gera kaina internetu
juodzemioJUODŽEMIO PARDAVIMAS, 865907990
 Dvitėjinės sijos, I-beam medinės dvitėjinės sijos stogams
medzioturasltMedzioturas.lt - Medienos parduotuvė, mediena internetu
biologiniaiBiologiniai nuotekų valymo įrenginiai
statybineStatybinė tvora, laikinas aptvėrimas +37064090009
stelazasStelažas (ožiukas) mūro darbams.
betonoBetono bunkeriai-piltuvas mišiniams.

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2010-01-31
  • Galioja: iki 2011-06-21


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai