Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

5.0 GPS Navigacija, Bluetooth, FM, AV in +2GB kortelė

Skelbimo nr. 12302, įdėtas: 2010-01-15 · Perskaitė: 686

Skelbimas nebegalioja.

." GPS Navigacija, Bluetooth, FM, AV in +GB kortelė
Greitas (- darbo dienos) ir nemokamas pristatymas.
Prekė bus išsiųsta ta pačią arba sekančią darbo dieną, gavus patvirtinimą apie pinigų pervedimą.
Dėžutėje rasite: GPS navigacijos imtuvą, automobilinį laikiklį, automobilinį pakrovėją, ausines, USB laidą, naudojimosi instrukciją.

Tai vienas geriausių kainos ir funkcionalumo santykį atitinkantis kelio navigatorius. Imtuve sumontuotas plokščias, lietimui jautrus x pikselių dydžio LCD ekranas. Jo dydis coliai (beveik cm).

Lietuviškas navigacinės sistemos meniu bei kalbinės instrukcijos, didelės ir aiškios piktogramos bei jokio papildomo įdiegimo nereikalaujantis imtuvas suteiks paprastos ir lengvos navigacijos galimybes. Imtuvo ekrane aiškiai matysite pateikiamas vaizdines instrukcijas ir jus supančią aplinką, nepriklausomai nuo to kaip toli bus pritvirtintas imtuvas automobilyje. Be to paprasčiau naudositės skaitmenine klaviatūra norėdami įvesti reikiamą adresą ar susirasti reikiamą objektą iš pateikiamo sąrašo.

Jame rasite visos Europos ( šaliu) žemėlapius. Čia rasite Airijos, Andoros, Austrijos, Belgijos, Bulgarijos, Čekijos, Danijos, Didžiosios Britanijos, Estijos, Gibraltaro, Graikijos, Ispanijos, Italijos, Izraelio, Kipro, Kroatijos, Latvijos, Lenkijos, Lichtenšteino, Lietuvos, Liuksemburgo, Maltos, Monako, Norvegijos, Nyderlandų, Portugalijos, Prancūzijos, San Marino, Slovakijos, Slovėnijos, Suomijos, Švedijos, Šveicarijos, Turkijos, Vatikano, Vengrijos, Vokietijos žemėlapius. Pateikiami pagrindiniai Albanijos, Baltarusijos, Bosnijos ir Hercegovinos, Makedonijos, Moldovos, Juodkalnijos, Rumunijos, Serbijos, Ukrainos ir Rusijos keliai.

Imtuve įdiegta begalė lankytinų vietų, t.y. viešbučiai, restoranai ir kavinės, kultūriniai objektai. Lankytinų objektų paiešką atliksite tiek pagal nurodytą šalį ar miestą, tiek pagal Jūsų esamą poziciją – taip greičiausiai susirasite reikiamą viešbutį, kavinę ar kitą dominantį objektą.

Pateikiami Lietuvos stacionarūs greičio matuokliai.

Saugiai ir paprastai pasieksite kelionės tikslą. Imtuvas puikiausiai atitinka šiuolaikinius GPS signalo priėmimo standartus, greitai perskaičiuoja kelionės tikslą, jei pasukote ne tuo keliu. Kelionės tikslą galite pasirinkti tiek nurodant adresą, tiek vietą žemėlapyje arba tiesiog įvedant koordinates.

Įsigiję šį įrenginį, galėsite jį naudoti ir kaip media centrą. Juo galėsite žiūrėti filmus ir Flash animaciją, nuotraukas, klausytis muzikos (įmontuotas FM siųstuvas leidžia garsą girdėti per automobilio ar radijo imtuvo kolonėles), skaityti knygas, žaisti žaidimus (instaliuoti žaidimai).

FM siųstuvas leidžia visus navigacjos garsus girdėti per automobilio radiją.

Prie įrenginio prijungę Bluetooth ausines, galėsite klausytis muzikos ir girdėti visas navigacijos komandas ausinėse be jokių laidų.Taip pat galėsite sujungti GPS imtuvą su jūsų telefonu ir rinkti numerį GPS imtuvo ekrane ir skambinti tiesiog iš GPS imtuvo.

Nusipirkę galinio vaizdo kamerą (komplekte nėra) ir prijungę ją prie šio imtuvo per AV in jungtį, galėsite imtuvo ekrane stebėti aplinką už Jūsų automobilio, važiuojant atbuline pavara.

(Paskelbta iš skelbimų portalo Skelbiam.INFO)





Kiti skelbimai iš kategorijos "Įranga, dalys"
akumuliatoriaiAkumuliatoriai Jūsų transporto priemonei
naujiNauji Dirzai Vokiski Sukamais kabliais
kokybiskosKokybiškos ŽIEMINĖS PADANGOS
pigiosPIGIOS padangos žiemai
 Dscovers.lt - automobilių, dviračių, motociklų uždangalai
originaliosOriginalios automobilių dalys iš Europos.
 LED žibintai su EMC LED sertifikatu
 Orinis keltuvas 3.5t, trijų pagalvių
azotoAzoto generatoriai
 Moskvich M2140 diskinių ratų kaladėlės

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2010-01-15
  • Galioja: iki 2011-06-21


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai