Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Kruizas į Sankt Peterburgą ir kitus Baltijos perlus

Skelbimo nr. 72027, įdėtas: 2019-02-22 · Perskaitė: 347

Atostogos aplankant KETURIS gražiausius ŠIAURĖS EUROPOS MIESTUS su KELTAI.EU tikrai įmanomos! BEVIZIS 72 VAL. KRUIZAS į SANKT PETERBURGĄ apžiūrint TALINĄ, STOKHOLMĄ ir HELSINKĮ. Plauksite Moby SPL kompanijos princesės Anastazijos keltu. Galite pasirinkti Jums patogiausią kelionės pradžios tašką iš Talino, Helsinkio arba Stokholmo ir kiek naktų norėsite praleisti antrame pagal dydį Rusijos mieste. Kruizas paleidžiamas 2019 m. kovo 23 d.

Prieš išvykdami pasirinkite Jums patogiausią kajutės variantą: SUITE, DELUXE, COMMODORE, A arba B kajutės tipą. Jei nuspręsite keliauti į Sankt Peterburgą, pavyzdžiui, iš Talino, keltas į Švediją išplaukia kiekvieną savaitę pirmadienį arba antradienį. Taip turą po gražiausius BALTIJOS JŪROS miestus pradėsite nuo Estijos, tęsite pro Švediją ir Suomiją ir pabaigsite Rusijoje. Kiekviename šių miestų turėsite po dieną laiko, o Sankt Peterburge galite rinktis dviejų nakvynių viešnagę arba dienos kruizą. Kelte, viename GERIAUSIŲ RESTORANŲ New York City, mėgausitės ITALŲ ŠEFO patiekalais ir vynu. Taip pat apsilankykite Napoli Mia, Prince‘s Garden restoranuose bei Bake&Coffe kavinėje.

Sankt Peterburge, esančiame Nevos upės pakrantėse, Jums NEPRIREIKS VIZOS. Pamatykite daugiau šio įstabaus miesto su kelto siūlomomis EKSKURSIJOMIS. Šį miestą, o tiksliau uostą, geriau pažinti padės kompetentingi gidai 3 VAL. trukmės ekskursijoje, kurioje atskleis kitokią miesto istoriją ir aktyvų gyvenimą metropolyje. Miestas buvo įkurtas Rusijos imperatoriaus Petro Didžiojo XVIII a. pradžioje ir buvo imperijos sostine iki 1918 m. Autobuso ture grožėsitės architektūrine miesto puse nuo NEVOS UPĖS kranto. Į turą įtraukta ŠV. IZAOKO KATEDRA, PETROPAVLOVSKO TVIRTOVĖ prie Nevos, visame pasaulyje žymus ERMITAŽO MUZIEJUS bei Prisikėlimo bažnyčia, taip pat vadinama Atpirkėjo, Atpirkėjo krauju. Išvysite pagrindinę miesto gatvę – Nevos prospektą bei daug kitų įžymių miesto vietų. Ar žinojote, kad šio miesto teritorijoje yra 65 upės ir kanalai ir daugiau nei 300 tiltų bei daugybė nuostabių krantinių? Keltų kompanija taip pat pasirūpins Jūsų nakvyne. Jums siūloma rinktis iš keturių viešbučių paketų: trys Solo Sokos Hotel tinklo viešbučiai bei Hotel Peterville.

Kruizas nepalieka abejingų Šiaurės Europos miestų kerams ir kviečia dar kartą sugrįžti bei patirti nuostabių emocijų! KRUIZŲ DATAS ir kitą naudingą informaciją galite rasti INTERNETINIAME PUSLAPYJE HTTPS://KELTAI.EU/ arba HTTPS://LAIVE.LT/. Taip pat galite sekti mūsų įrašus FACEBOOK puslapiuose: KELTAI.EU arba KELTŲ BILIETAI LAIVĖ.

ADRESAS: DRUSKININKŲ G. 7, KAUNAS
TEL.: +370-674-10662
EL. PAŠTAS: laive@laive.lt




 skelbimai  skelbimo nuotrauka skelbimo nuotrauka skelbimo nuotrauka skelbimo nuotrauka

Kiti šio autoriaus skelbimai



Kiti skelbimai iš kategorijos "Kelionės užsienyje"
kelioniuKelionių blogas. Lietuvių kelionė aplink pasaulį. Kelionės autostopu ir kitais pigiais būdais
 Specialus kruizas Baltijos jūroje vasarai
kelionesKelionės į Islandiją
 Keliauk į Vokietiją keltu pigiau !
 Nuolaida 50 proc. kelto bilietams Ventspilis - Nynashamnas
 Greitas Pinigai paskolos pasiūlymas .
 Kruizas Baltijos juroje – Ziemos akcija
 Pigios vizos i Rusija
 Vizos i Rusija, Baltarusija, Kinija, Kazachstana
 Laive kruizas

Kiti skelbimai...

Kontaktai

Autorius: keltai.eu
Miestas: Kaunas
Telefonas: +370 674 10 662
Tinklapis: keltai.eu
El. paštas: El.p.


  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti

  • Skelbimas įdėtas: 2019-02-22
  • Galioja: neribotai


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai