Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Lėtaeigė sulčiaspaudė Cooksense HD-8801

Skelbimo nr. 58667, įdėtas: 2012-12-29 · Perskaitė: 671

Skelbimas nebegalioja.

Lėtaeigė sulčiaspaudė ( aps./min.) naudojanti lėto spaudimo technologiją efektyviai spaudžia sultis iš citrusinių vaisių, daržovių, želmenų, lapinių daržovių. Komplekte esantis smulkintuvas tinka šerbetams, padažams, sriuboms ar kūdikio maistui gaminti.



Lėtaeigė sulčiaspaudė HD Cooksense puikiai tinka spausti sultis tiek iš vaisių (apelsinų, obuolių, mandarinų, vynuogių, kriaušių), tiek iš daržovių (morkų, burokėlių, ridikėlių, salierų), tiek iš įvairių uogų. Maža to, ši sulčiaspaudė puikiai spaudžia sultis iš lapinių daržovių (salotų, špinatų, kopūstų, petražolių) ir želmenų.

Pakeitę sulčiaspaudės viršutinę dalį į trintuvę, paruošite piure, padažą ar pagaminsite maistą vaikams.



Šia sulčiaspaude išspausite sultis, kurios išsaugo maistingąsias medžiagas, natūralią spalvą, skonį bei vitaminus. Vaisiai ir daržovės nėra smulkinami peiliais ir tarkuojami, o spaudžiami sraigto pagalba.



Yra automatinė praplovimo funkcija, kuri leidžia automatiškai išstumti išspaudas, todėl sulčiaspaudės nereikia dažnai stabdyti ir valyti. Per sulčiaspaudės talpykloje esantį vamzdelį išspaudos patenka tiesiai į joms skirtą indą, o sultys per išleidimo vamzdelį subėga į kitą indą.

Cooksense HD sulčiaspaudėse įmontuoti varikliai su reduktoriais (perdavimo santykis :), kurie leidžia sumažinti sulčiaspaudės apsukas. Sulčiaspaudei dirbant mažomis apsukomis, ženkliai sumažėja skleidžiamas triukšmas, todėl ji dirba žymiai tyliau nei išcentrinės sulčiaspaudės. Mažos apsukos ( apsisukimai per minutę) užtikrina ilgą variklio tarnavimo laiką.

Kitoje sulčiaspaudės pusėje yra daviklis, kuris esant neuždėtai ar neteisingai surinktai sulčiaspaudei, neleidžia jos įjungti. Ilgas padavimo vamzdis, pro kurį vaisiai ir daržovės patenka į sulčiaspaudę, užtikrina, jog veikiant sulčiaspaudei nesusižalosite rankų. Vaisiams ir daržovėms spausti naudokite grūstuvą.





Kiti skelbimai iš kategorijos "Kita buities technika"
 Oro kondicionierius
buitineBuitinė technika
 Lėtaeigė sulčiaspaudė Hurom-HH
didmenineDIDMENINE PREKYBA ( URMU ) NEKONDICINEMIS PREKEMIS IŠ VOKIETIJOS IR ANGLIJOS
oroOro vėdinimo įrenginiai
 Lėtaeigė sulčiaspaudė Lexen Healthy Juicer
letaeigeLėtaeigė KUVINGS Silent Juicer sulčiaspaudė
lavorLAVOR HR 135 aukšto slėgio plovykla ŽEMA KAINA
 NAUJI RADIATORIAI HENRAD su AKCIJA
 Elektrinė vabzdžių gaudyklė / apsauga nuo uodų ir kt.

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2012-12-29
  • Galioja: iki 2013-12-29


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai