Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

dvieju kambariuku nuoma Trakuose

Skelbimo nr. 44436, įdėtas: 2010-07-12 · Perskaitė: 880

Skelbimas nebegalioja.

[B]Moderniai įrengtas namelis, esantis privačios valdos teritorijoje ir apsaugotas nuo pašalinių dėmesio bei triukšmo, leidžia apsistoti - - - asmenims. Graži, išpuoselėta aplinka bei autentiškais senoviniais rakandais dekoruota namelio išorė suteiks Jums malonų kurorto idilės pojūtį. Namelis yra km iki miesto centro ir km iki senovinės Trakų salos pilies. Artimiausia prekybos centrą IKI pasieksite per min.
Jūsų poreikiams siūlome dviejų kambarių namelį, kuriame yra pilnai įrengta virtuvė su dideliu pietų stalu - - iems asmenim , su indais (lėkštės, stiklinės įvairiems gėrimams, puodeliai,stalo įrankiai, puodai maistui gaminti), mikrobangų krosnele, dujine virykle,elektriniu virduliu, šaldytuvu. Virtuvėje visada rasite arbatos ir kavos . Kambariuose - baldai, lovos, patalynė, rankšluoščiai. Vonios kambaryje - dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas , muilas.Pirmo aukšto kambaryje, kuris sudaro vieną erdvę su virtuve, yra televizorius, komoda, dvigule lova, spintelės.Ant sienų- įdomūs paveikslai. Visame namelyje yra galimybė prisijungti prie neriboto, spartaus interneto.Mansardiniame kambaryje yra dvi dvigulės lovos, staliukas, kėdės.
Namelio teritorijoje - automobilių parkavimo aikštelė saugiam transporto laikymui. Lauke -lauko baldai, vieta kepsniams gaminti , grilis.Yra galimybė išsinomuoti dviracius. Kitame pastate, esančiame šalia namelio yra pirtis, kurenama malkomis.Prie jos nedidelė patalpa pailsėti, išėjus iš garinės ir m.kv. salytė ( su baldais ir indais) - žmonių pobūviui.
Iki artimiausio ezero – metru.
Maloniai kviečiame apsilankyti.tel.pasiteirauti +





Kiti skelbimai iš kategorijos "Kambariai"
 Tikri Lietuviški Tradiciniai Skanėstai
 Įmonė "Pramogų Pasaulis" kviečia į savo naująją žaidimų atrakciją!
 Padangos internetu: geriausios kainos Vilniuje!
 Perkraustymo paslaugos
 Knygos anglų kalba
 Nuoma kambario dirbančiai merginai
 Išnuomoju viena kambarį studentei
daugiauDaugiau jokių finansinių rūpesčių
 Kambariu nuoma
 Atnaujindama savo versla kredito

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2010-07-12
  • Galioja: iki 2011-06-21


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai