Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Munis ir Pūkė - mieli mažyliai ieško namų

Skelbimo nr. 27828, įdėtas: 2010-07-01, atnaujintas: 2010-07-20 · Perskaitė: 274

Skelbimas nebegalioja.

Mus, mažus, niekam nereikalingus po kiemo laiptais ir dar sulaukusius grąsinimų būti sudorotais, nes žaidėme gėlių lysvėje, išgelbėjo ir patekom į globą, čia pasveikom, sutvirtėjom (kaip reikiant), pasidarėm labai gražūs ir meilūs, išmokom labai garsiai burgzti, miauksėti, kai pilvukai gurguliuoja alkani, o padėkoti mokam mindami ant kelių. Išlydėjom broliuką Ūką ir sesutę Čiją į naują šeimyną ir dabar likom dviese. Kiekvieną dieną vis laukiam, kad kas nors norėtų mus pasiimti ir mylėti (mes tikrai pamilsim, pažadam, o jei netyčia užgausim su nagučiu, tai tik iš azarto bežaidžiant). Esam gimę balandžio pradžioje (pirmą, o gal antrą savaitę), tad jau vystyklus išaugom, be problemų randame dėžutę vonios kambaryje, bet vis dar esam maži, pūkuoti, su pieniniais dantukais ir mažom nosytėm. Puikiai sutartų ir su kitais gyvūnėliais, taip pat, žinoma, būtų nuostabu į naujus namučius keliauti su kuriuo nors iš broliukų, bet dovanojami ir po vieną...
Pūkuotukas su juoda nosyte - Munis. Mėgsta užsilipti kuo aukščiau ant laipynių ir padiriguoti sesėms žaidynes. Pasidarė drąsus, kaip niekad, nenulipa nuo kelių ir yra labai švelnutis pūkutis. Burzgia kaip du traktoriai, o kai nori ėsti - murkčioja arba labai plonu balseliu miauksi. Visai patiko grietinė :) Mėgsta glaustytis, būti glostomas ir net šukuojamas (su šepečiu).
Pūkuota katytė balta nosyte - Pūkė. Yra draugiška, noriai ėda ir sausą, ir konservus, vadovaujasi dėžutės įstatymais. Yra pati rūpestingiausia iš visų - bus tikra Katė :) Gimė balandžio pradžioje. Hamakėlis yra mėgiamiausia pogulio vietelė. Labai jau laukia naujų namų ir norėtų būti jų karalaite.





Kiti skelbimai iš kategorijos "Katės"
 Juoda ilgaplauke katyte iesko seimininku
 Dovanoju ryzus kačiukus

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2010-07-01
  • Galioja: iki 2011-06-21


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai