Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Dalis namo ramioje vietoje prie Centro

Skelbimo nr. 41034, įdėtas: 2010-05-10 · Perskaitė: 1594

Skelbimas nebegalioja.

Namo dalies nuoma su AUTONOMINIU ŠILDYMU, vos kelios minutės kelio iki miesto Centro ir su uždaru kiemu!

Nuomojama dalis namo Lentvario g., Aukštuosiuse Šančiuose. Namas dviejų aukštų mūrinis, nuomojamas visas antras aukštas. Sklypas arai. Namo šildymas dujų autonominis. Viso šioje namo dalyje yra trys kambariai, vonia ir erdvi virtuvė. Bendras šios namo dalies plotas kv. m.: kambariai kv. m., kv. m. ir kv. m., virtuvė kv. m. Vonia ir WC kartu, šiuo metu ruošiama remontui.
Namo dalis nuomojama pilnai įrengta. Kambariai šviesūs ir saulėti, lubos aukštos. Kambariuose yra lovos, stalai ir spintos rūbams. Virtuvėje yra šaldytuvas, viryklė, virtuvinis stalas. Yra vienas balkonas. Taip pat čia yra interneto, telefono ryšio įvadai. Galimas kambarių būklės gerinimas išskaičiuojant iš nuomos pinigų. Po namu yra didelis rūsys. Su pirmame aukšte gyvenančiu žmogumi bendrai dalintis Jums reikės tik laiptine. Visame name yra tik du butai, todėl niekas nedrums Jūsų ramybės. Taip pat gatvelė, kurioje yra namas uždara, mašinų pravažiuoja nedaug.
Namo kiemas uždaras, erdvus. Sode auga vaismedžiai. Čia Jūs galėsite tvarkytis kaip tik norite, netgi įsirengti jaukią pavėsinę. Vieta čia puiki: miesto Centras vos už kelių minučių kelio, netoliese Nemunas, autobusų ir traukinių stotis. Susisiekimas iš čia miesto viešuoju transportu labai patogus. Tai puiki ir jauki vieta gyventi!

Nuomos kaina: Lt šildymo sezono metu, Lt ne šildymo sezono metu.

NUOMOJA:
UAB “S. IMPERIJA“
Algirdas Valiulis
Mob.
Tel. (-)
El. p.: Algirdas.Valiulissimperija.lt





Kiti skelbimai iš kategorijos "Butai, namai"
 Išnuomojamas 1 kamb.butas 24kv. Žaliakalnyje
isnuomojamasIšnuomojamas tvarkingas ir jaukus 1 kambario butas (3 a/5) Dainų raj., Dainų g. prie PC “Kubas - Lyra” su baldais.
 Parduodami šilumos siubliai oras-vanduo
 Išnuomojamas tvarkingas ir jaukus 1 kambario butas (1a/5) Dainų raj., Dainų g. prie PC “Kubas - Lyra”
isnuomojamasIšnuomojamas tvarkingas ir jaukus 3 kambarių butas (5a/5), Gegužių g. prie PC “Akropolis ir Rimi” su baldais ir buitine te
 prezervatyvai durex
 Išnuomojamas tvarkingas ir jaukus 1 kambario butas
 Išnuomojamas tvarkingas ir jaukus 1 kambario butas (1/5) Gytariuose, K. Korsako g. prie PC “Akropolis” ir “Rimi” su balda
poilsisPoilsis Preiloje,Apartamentai Preiloje-Preilos39.lt
 Juodkrantėje apartamentų – butų nuoma

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2010-05-10
  • Galioja: iki 2011-06-21


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai