Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Namuose Papildomas Darbas

Skelbimo nr. 36443, įdėtas: 2010-06-20 · Perskaitė: 818

Skelbimas nebegalioja.

Namuose Papildomas Darbas
Šiuo metu yra labai daug pasiūlymų praturtėti dirbant namuose, bet Jūs galite paklausti savęs "Kuo Xooma Worldwide yra geriau už kitas kompanijas?" Tai ne tik protingas klausimas, bet ir svarbiausias klausimas, kurio mes norime, kad Jūs paklaustumėte.

Nuo pirmosios dienos, mes sukūrėme šią kompaniją taip, kad ji būtų aukščiau už visas kitas, paveiktų didžiausius skeptikus sutiktus pakeliui. Mes nepasitenkinsime būti "antrais po geriausių", kai kalbame apie produktą ar verslo pasiūlymą. Sunki užduotis? Taip, bet kol kitų kompanijų pagrindinis tikslas yra daryti bet ką, kad tik būtų pati didžiausia, tuo tarpu mūsų tikslas būti pačiais geriausiais!

Mes nenorime uždirbti pinigų su prastos kokybės produktais. Mūsų tikslas Jums pasiūlyti patį geriausią produktą pasaulyje ir taškas! Koks tikslas vartoti produką, kuris nepateisina Jūsų lūkesčių? Mūsų tikslas Jums pateikti tokius produktus, kuriuos vartosite su malonumu bei pasiūlysite jo įsigyti savo šeimos nariams ar draugams.

Xooma darbo namuose planas yra paprastas, patogus bei įdomus. Įsivaizduokite, gaunate gerus pinigus kiekvieną mėnesį už tai, kad dalinates informacija apie Xooma produktus ir verslo planus su kitais. Mes turime net skirtingus planus! Su visa mūsų pateikiama pagalba naudotis Xooma verslu yra lengva kaip --.

Xooma dar tik pradeda savo vizijos kelionę padedant šimtams tūkstančių žmonių, o galiausiai milijonams džiaugtis mūsų gerinančiais sveikatą produktais ir gerais verslo planais. Šiuo metu mes ieškome žmonių su tokia pačia vizija. Todėl mes siūlome Jums pasvarstyti apie mūsų pasiūlymą prisijungti prie mūsų arba tapti vartotojais.

Online webinaru nuorodos ir visa kita informacija:

Skype: tel

email: telgmail.com

tel nr; +





Kiti skelbimai iš kategorijos "Siūlo darbą"
 Lietuviški skoniai
 Skanaus Tradicijų Šakotis: Puikus Lietuviškas Desertas!
 Krovinių Pervežimo Paslaugos - Patikima ir Efektyvi Transporto Partnerystė
ieskomeIeškome mini ekskavatoriaus operatoriaus!
papildomosPapildomos pasyvios pajamos
tigTIG suvirintojas SUOMIJOJE
staliusStalius Norvegijoje
stogdengysStogdengys Norvegijoje
pastolininkasPastolininkas Norvegijoje
vairuotojasVairuotojas BDF konteineriais

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2010-06-20
  • Galioja: iki 2011-06-21


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai