Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Tinklapis ir SEO sprendimai tik uz 150 LT

Skelbimo nr. 36532, įdėtas: 2010-07-26 · Perskaitė: 563

Skelbimas nebegalioja.

Norite pradėti internetinį verslą arba reklamuoti savo prekes ar paslaugas internete? Susikurkite internetinį puslapį patys. Jau turite puslapį ir jums tereikia lankytojų srauto? Per porą savaičių padvigubinkite ar net patrigubinkite potencialių klientų srautą naudodamiesi nemokamomis priemonėmis internete. Tam jums reikės noro ir poros dienų per savaitę Jūsų laiko. Svarbiausia, kad tam Jums nereikės programavimo ar html žinių – minimalius būtinus pagrindus gausite kurso metu. Užtikriname, kad po mėnesio matysite teigiamus rezultatus.
Kaip visa tai atlikti Jūs sužinosite mūsų interneto akademijos kurso metu. Neturite laiko dalyvauti užsiėmimuose? Visas kursas yra interaktyvus. Kartą per savaitę elektroniniu paštu gausite medžiagą, žingsnis po žingsnio padedančią parengti tinklapį bei padaryti jį patrauklų paieškos sistemoms. Medžiagos pabaigoje bus pateikiami namų darbai, kuriuos atliksite kurdami realią savo svetainę. Jūsų atlikti darbai bus peržiūrimi ir pateikiamos rekomendacijos reikalingiems patobulinimams.
Kursas apima keturis modulius (kiekvieną savaitę naujas modulis):
.Blog'as. Jo praktinė nauda, blog'o konfigūravimas bei strategija. Praktinės užduoties metu susikursite ir išmoksite reguliariai atnaujinti savo blog'ą (viena savaitė).
.Tinklapio kūrimas. Paieškos sistemų veikimo principai ir tinklapio turinio patrauklumas paieškos sistemoms. Praktinės užduoties metu sukursite savo tinklapį bei jį padarysite patrauklų paieškos sistemoms (dvi savaitės).
.Socialiniai tinklapiai. Jų naudojimas, siekiant padidinti jūsų tinklapio lankomumą (viena savaitė). Praktinės užduoties metu užregistruosite savo tinklapį bei blog'ą socialiniuose tinklapiuose (tai žymiai daugiau negu Facebook, LinkedIn ar Twitter).

Kiek visa tai kainuoja? Tik Lt + apie Lt metinis mokestis už adreso registravimą ir tinklapio talpinimą (jei dar neturite). Platesnį aprašymą ir apmokėjimo formą rasite čia: http://www.gebusinessclub.com/seosolutions

(Paskelbta iš skelbimų portalo Skelbiam.INFO)





Kiti skelbimai iš kategorijos "Svetainių kūrimas"
 SEO Sprendimai
 Only Media Marketingo Agentura
 Only Media Svetainiu Kurimas
internetiniuInternetinių svetainių, el.parduotuvių kūrimas
internetoInterneto tinklapių kūrimas
internetiniuinternetinių svetainių kūrimas, socialinių tinklų administravimas, SEO paslaugos
webweb masteras
 web kurimas
 Webpower
pigusPigūs vyriški aksesuarai

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2010-07-26
  • Galioja: iki 2011-06-21


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai