Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Oro jonizatorius Air Comfort

Skelbimo nr. 52486, įdėtas: 2011-05-05 · Perskaitė: 752

Skelbimas nebegalioja.

Oro jonizatorius Air Comfort XJ- - skirtas patalpų oro išvalymui nuo dulkių, bakterijų ir grybelių taršos, taip pat oro praturtinimui neigiamais aerojonais. Jonizatorius pašalina ore esančias dulkes, augalų žiedadulkes, grybelius, virusus, vabzdžių plaušelius, naminių gyvūnų pleiskanas bei pūkus, tabako dūmus, nemalonius kvapus.

Jonizatorius padeda gydyti kvėpavimo organų ligas. LOR organų chroniškus susirgimus, alergiją. Jis labai naudingas esant pervargimui, medžiagų apykaitos ir miego sutrikimams. Naudojant jonizatorių iš esmės sumažėja aštrių respiratorinių susirgimų, o ir virusinių infekcijų rizika.

Pastatytas šalia stiprių elektrostatinių laukų šaltinių (dirbančių televizorių, kompiuterių monitorių) jonizatorius - kartų mažina jų skleidžiamų laukų sukurtą teigiamų krūvių įtampą. Todėl jonizatorių rekomenduojama statyti per ,-m.nuo ekrano.

Jau per vieną valandą nuo įjungimo jonizatorius kartus sumažina sukeliamą radioaktyvausradono dukterinių produktų irsmo oro terpės radiaciją.

Nedidelis ozono kiekis, kuris išsiskiria veikiant prietaisui ne tik nekenkia sveikatai bet ir daro patalpoje tai, ką daro pati Gamta visame Žemės paviršiuje: dėka ozono, ypač stipraus oksidatoriaus ore esančios organinės medžiagos (patalpose pasireiškia švairiais kvapais), virsta ekkologiškai švariais kopmonentais angliarūgšte, vandens garais ir deguonimi. Tai natūralus, pačios gamtos sugalvotas oro valymo procesas.

Jonizatorius būtinas bet kokiose patalpose, kuriose norima kvėpuoti grynu oru ir turėti bedrą gerą savijautą. Tai gali būti gyvenamosios patalpos, kompiuterių salės ir klasės, kabinetai,palatos ir kabinetai gydimo įstaigose, žaidimo kambariai ir miegamieji vaikų darželiuose ir t.t.t



Kiti šio autoriaus skelbimai



Kiti skelbimai iš kategorijos "Kita buities technika"
barzdaskuteBarzdaskutė Sputnik
suvenyrinisSuvenyrinis laikrodis
lyginimoLyginimo sistemos
parduodamosParduodamos krosnelės internetu
parduodamaParduodama NAUJA kūgių formos įranga picoms.
pizzaPIZZA mašinos
coneCONE PIZZA mašinos
belaideBelaidė namų apsauga
oroOro valytuvai
 Zoe probiotikai

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti

  • Skelbimas įdėtas: 2011-05-05
  • Galioja: iki 2012-01-30


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai