Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Ozonatorius Tiens

Skelbimo nr. 52506, įdėtas: 2011-05-05, atnaujintas: 2011-08-18 · Perskaitė: 1287

Skelbimas nebegalioja.

Vaisių ir daržovių ozonatorius Tiens Fruit&Vegetable Cleaner –

unikalios konstrukcijos prietaisas, valantis namų arba biuro orą bei jame esančius kenksmingus mikroorganizmusį. Šiuo prietaisu taip pat galima šalinti pesticidus iš vaisių ir daržovių, naikinti mėsoje ir jūros gėrybėse likusias hormonų ir antibiotikų liekanas, šalinti neišplaunamus nešvarumus iš drabužių, išlaikyti šviežią maistą, valyti vandenį ir kt.

Panaudojimo galimybės

&#;Pesticidų šalinimas iš vaisių ir daržovių, hormonų ir antibiotikų liekanų šalinimas iš mėsos, žuvies, jūros gėrybių
Naudojimas: įjunkite ozonizatorių į elektros tinklą ir pamerkite vaisius arba daržoves (ne daugiau kaip kg) į vandenį. Ant indo dugno padėkite burbuliukų leidimo akmenį, įjunkite prietaisą ir leiskite jam veikti – minučių. Apdorojant mėsą ir jūros gėrybes (ne daugiau kaip kg), ant indo dugno padėkite burbuliukų leidimo akmenį, įjunkite prietaisą ir leiskite jam veikti – minučių.
&#; Bakterijų naikinimas siekiant kuo ilgiau išlaikyti šviežią maistą
Naudojimas: vaisius arba daržoves sudėkite į plastikinį maišelį ir pūskite į jį ozoną, iki maišelis visiškai išsipūs. Kruopščiai užsandarinkite maišelį. Taip saugomi maisto produktai du kartus ilgiau išlieka švieži. Įsitikinkite, kad maišelis visiškai hermetiškas.
&#;Stalo įrankių, pieno buteliukų, rankšluosčių ir drabužių sterilizavimas
Patalpinkite daiktus į indą su vandeniu ir apdorokite juos ozonu – minučių. Sterilizuoti daiktai atrodo kaip nauji. Apdorodami drabužius, ozono poveikio trukmę nustatykite pagal drabužių kiekį, tačiau minučių dažniausiai užtenka. Ozonu apdoroti drabužiai yra minkštesni ir švaresni. Taip pat galima sterilizuoti dantų šepetėlius ir kitus buities daiktus. Toks apdorojimas užtikrina aukštą higienos lygį.
&#;Asmens higiena
Norėdami išvengti kenksmingų mikroorganizmų poveikio, prauskite veidą ozono prisotintu vandeniu. Toks vanduo skatina kraujo cirkuliaciją, metabolizmą ir padeda saugoti sveikatą bei prižiūrėti odą.
&#;Oro valymas
Nurodymai: uždarykite visas duris ir langus. Įjunkite prietaisą ir leiskite jam veikti minučių. Po to minučių gerai išvėdinkite patalpą.
Ozonas gali padėti pašalinti iš patalpos kenksmingus ką tik nudažytų paviršių dažų garus, baldų ir parketo lako kvapą. Jo pagalba taip pat galima šalinti nuodingus chemikalus, anglies monoksidą, tabako dūmus ir blogai sudegusias gamtines dujas.
Pastaba: vykstant oro valymo procesui, išeikite iš kambario.
&#;Kiti panaudojimo būdai
Galima naudoti nemalonių kvapų šalinimui iš šaldytuvo, akvariumo sterilizavimui, deguonies kiekio didinimui akvariumo vandenyje.


Gamintojas Korporacija Tiens



Kiti šio autoriaus skelbimai



Kiti skelbimai iš kategorijos "Kita buities technika"
barzdaskuteBarzdaskutė Sputnik
suvenyrinisSuvenyrinis laikrodis
lyginimoLyginimo sistemos
parduodamosParduodamos krosnelės internetu
parduodamaParduodama NAUJA kūgių formos įranga picoms.
pizzaPIZZA mašinos
coneCONE PIZZA mašinos
belaideBelaidė namų apsauga
oroOro valytuvai
 Zoe probiotikai

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti

  • Skelbimas įdėtas: 2011-05-05
  • Galioja: iki 2012-01-30


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai