Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Parduodu Nykštukinių pinčerių arba Cvergpinčer vadą

Skelbimo nr. 54993, įdėtas: 2011-12-06 · Perskaitė: 753

Skelbimas nebegalioja.

Puiki dovana sau ir artimiesiems artėjančių švenčių progą ir ne tik. Siūlome įsigyti (rezervuoti) tituluotų tėvų mielus, mažus Nykštukinių pinčerių arba Cvergpinčerių, pirmos vados, šuniukus gimusius --. Gimė kalytės ir patinėliai - visi šuniukai rudi. Dar rezervuoti galimą kalytes ir patinėlį.
Šuniukai turės LKD (FCI) dokumentus, EU LR „Gyvūno augintinio pasą“, mikro čipus (mikroschemas), bus paskiepyti pagal amžių. Šuniukai bus pasiruošę keliauti į naujus namus sausio mėnesio pirmoje pusėje. Kaina sutartinė.
Išskirtinis šios veislės bruožas yra didelis prieraišumas. Cvergpinčeriai yra labai ištikimi savo šeimininkams, labai atsargiai elgiasi su nepažįstamais. Jie greitai susiorientuoja, kas savas, o kas – svetimas. Tai yra labai protingas - gudrus šuo. Savo teritorijoje jis elgiasi drąsiai. Šuo lengvai pasiduoda dresūrai. Jų ūgis - cm, svoris - kg. Šie šunys puikiai prisitaiko prie šeimininko (prie seno ir jauno) gyvenimo būdo. Šios veislės privalumas yra ir tai, kad šunys ypač mažai šeriasi ir neturi nemalonaus specifinio kvapo. Šie šunys puikiai perneša keliones automobilyje. Jie taip pat žaibiškai reaguoja į viską kas dedasi aplinkui - yra kaip puikūs signalizatoriai, todėl visados žinosite jei kas artės prie jūsų būsto.



Kiti skelbimai pagal žodžius: nykstukinis pinceris puiki dovanu

Kiti skelbimai iš kategorijos "Šunys"
baltiejiBaltieji šveicarų aviganiai
tulearoTulearo bišonai
mitelsnaucerisMitelšnauceris
kaukazoKaukazo aviganis šuniukai parduodami
 Labradoro suniukai
 Šviesūs kilmingi labradoriukai
 Parduodami vakaru skotijos terjierai
 Parduodami gražūs anglų buldogai
 Ieškom poros
 Pomern špicas

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2011-12-06
  • Galioja: iki 2012-12-05


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai