www.karabi.lt

Skelbimas

Natūralūs plaukų dažai Aubrey

Skelbimo nr. 52475, įdėtas 2011-05-05 · Perskaitė:

Color Me Natural™ - tai „Aubrey Organics“ sukurtas ajurvedinių augalų mišinys, nudažantis plaukus atgaivinant jų natūralią spalvą ir nenaudojant jokių sintetinių ingredientų. Jau 35 metus Aubrey Organics® plaukų, odos ir kūno priežiūros priemonių gamybai naudoja tik geriausias visiškai natūralias medžiagas.

Sudėtis: indigažolė (Indigofera tinctoria), chna (Lawsonia inermis alba), amla arba Indijos agrastas (Emblica officinalis), dagys (Eclipta alba), akacija (Acacia catechu).

Žolių, užaugintų ir surinktų laikantis ajurvedinių tradicijų, mišinys kruopščiai padengia plaukus ir suteikia jiems gyvą patvarią spalvą. Color Me Natural™ ne tik dažo, bet tuo pačiu maitina ir stiprina plauką. Šie dažai apsaugo plauką nuo išdžiūvimo ir skilinėjimo, suteikdami jam šilko švelnumą, spindesį ir natūraliai sveiką išvaizdą.

Jeigu turite nemažai žilų plaukų, patartina pirma išbandyti dažų veiksmingumą, nes augaliniai dažai ne visada gali pilnai padengti žilus plaukus.

Neretai pasitaiko, jog dažai vadinami “natūraliais”, nes jų sudėtyje yra augalinių ekstraktų, tačiau norime atkreipti dėmesį į esminį skirtumą - juose yra daug sintetinių ingredientų. Color Me Natural™ yra 100% natūralus ajurvedinių augalų mišinys:

- Sudėtyje nėra fenilendiaminų, sintetinių fiksatorių, kurie siejami su kai kuriomis vėžio formomis.

- Sudėtyje nėra jokių sintetinių priedų, jokių dažų su anglies derva, jokio resorcinolio, jokio amoniako.

- Nudažo, natūraliai padengdamas plaukus.

- Apsaugo ir atstato plaukus. Specialus augalų mišinys suteikia formą ir spindesį.

JAV pagamintas natūralus produktas.

Kontaktai

Vardas: Ecohit
Miestas: Kaunas
Telefonas: 864211840
Tinklapis: www.ecohit.lt/product.php?id_product=1695

El. paštas:

Skelbimo adresas: http://karabi.lt/naturalus-plauku-dazai-aubrey-52475.html