www.karabi.lt

Skelbimas

Makadamijos riešutų aliejus

Skelbimo nr. 52489, įdėtas 2011-05-05 · Perskaitė:

Vertingos sudėties, ypač gerai susigeriantis makadamijų aliejus gana plačiai taikomas grožio procedūrose: sausos ar brandžios veido odos priežiūrai, kūno masažams, kūdikių masažams, kūno drėgmės ir elastingumo palaikymui, plaukų ir lūpų priežiūrai.

Makadamijų aliejus intensyviai veikia giliuosiuose odos sluoksniuose, stangrina, drėkina, atnaujina. Tai itin efektyvi, natūrali ir saugi priemonė išvengti strijų, dažniausiai atsirandančių nėštumo metu.

Makadamijų aliejaus sudėtyje yra net iki 80 % mononesočiųjų riebiųjų rūgščių (linolo, linoleno, palmitino, stearino ir kt). Šis aliejus yra vertingiausias natūralus palmitoleino (omega – 7) riebiosios rūgšties šaltinis. Palmitoleino rūgštis skatina odos savireguliacines funkcijas: ląstelių atsinaujinimą, aktyvumą, saugo nuo senėjimo bei žalingų aplinkos faktorių. Šiame riešutų aliejuje gausu geležies, kalio, fosforo, magnio, cinko, nemažai vario ir seleno.
Makadamijų riešutų aliejus gaunamas iš Australijoje, Rytų Afrikoje ar Havajų salose augančių Macadamia ternifolia riešutų.

Makadamijų riešutų aliejaus savybės: švelnus, vos juntamas, makadamijų riešutų kvapas, švelnios konsistencijos, tirštokas. Labai gerai susigeria.

Poveikis odai:

■antioksidantas
■skatina ląstelių atsinaujinimą –regeneraciją
■drėkina ir maitina jautrią sausą odą
■ramina ir gydo jautrią odą
■stiprina kraujagysles
■neleidžia susidaryti strijoms
■gydo įtrūkimus ir šerpetojimus
Normaliai ir sausai odai rekomenduojama naudoti vietoj rytinio ar vakarinio kremo, nes ypač greitai susigeria, nepalieka blizgesio; oda yra maitinama, stiprinama ir saugoma. Itin tinka sausos ir pavargusios odos atstatymui. Tepti ant drėgnos odos.

Ypač tinka strijų profilaktikai. Jei strijų jau atsirado, jas labai sunku panaikinti, nors kasdienis masažas su makadamijų jas šiek tiek išlygina. Šiuo atveju prevencija yra svarbiau už gydymą. Nuo trečio - ketvirto mėnesio būsimoji mama turi kasdien masažuoti pilvo ir klubų sritis natūraliu makadamijų aliejumi. Taip pagerinamas giliųjų odos audinių elastingumas bei maitinimas. Kūnas išlieka lygus ir glotnus.

Pagamintas šalto spaudimo būdu, sertifikuotas Ecocert

100 ml

Kilmės šalis Prancūzija

Kontaktai

Vardas: Ecohit
Miestas: Kaunas
Telefonas: 864211840
Tinklapis: www.ecohit.lt/product.php?id_product=1587

El. paštas:

Skelbimo adresas: http://karabi.lt/makadamijos-riesutu-aliejus-52489.html