Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

PIGIAI PROFESIONALI kosmetika MATIS

Skelbimo nr. 10229, įdėtas: 2010-01-03 · Perskaitė: 1883

Skelbimas nebegalioja.

Parduodama profesionali prancuziska kosmetika veido odos prieziurai MATIS. Kiekiai skirti profesionalams o kaina priimtina visiems. Kur kas pigiau negu parduotuvej. Produktu yra tik po viena.
. Dvifazis makiazo valiklis, tinkantis net jautriausiai odai, nesiojancioms kontaktinius lesius, visiems odos tipams. Nedirgina, nedziovina, neriebalina ir puikiai valo net vandeniui atsparias kosmetines priemones. ml. lt.
. Jaunystes linijos veidos odos sveitiklis (pilingas) su mikro perlais. Kremines teksturos sveitiklis sveicia ir atgaivina oda bei suteikia jai komforto jausma. Mikro perlu pagalba puikiai nuvalomas virsutinis epidermio sluoksnis (pasalinamos negyvos odos lasteles, nesvarumai, isvalomos odos poros. Tinka visu tipu odai, nes sudetyje turi drekinamu stangrinamu ir regeneruojamu sudetiniu ingredientu. Labai efektyvi priemone pries rauksles todel ideliai tinka odai nuo metu. ml. lt.
. Energizuojantis – regeneruojantis veido ir kaklo odos sveitiklis su vitaminais ir mineralais. Praturtintas vitaminais A,C, E ir mineralu bei oligoelementu kompleksu. Itin tinka riebiai odai, su nesvariom porom, papilkejusiai, praradusiai svytejima odai. Puikiai atgaivina ir valo oda. ml. lt.
. Energizuojanti – regeneruojanti kauke su vitaminais ir mineralais. Sudetyje esantys vitaminai (A,C,E) ir mineralai puikiai atgaivina atsviezina, maitina ir regeneruoja oda. Tinka ivairaus amziaus ir ivariam odos tipui. ml. lt.

Jei idomu galit pasidometi sios kosmetikos kaina sarmos parduotuvese pamatysit skiriasi nuo situ kainu iki %.





Kiti skelbimai iš kategorijos "Kosmetika"
biustoBiusto kaukė su AUKSU
 Parduodu SCYN kremą
mineralineMineraline naturali kosmetika Everyday Minerals
 Valomasis veido kremas
 Bioaktyvus atkuriamasis naktinis veido kremas Gold
 Ekologiškas kaulažolių fitolis
 Morkų fitolis
faberlicFaberlic registracija ir produkcija sandėlio kainomis
 Aliejus paakiams
 Kadagio uogų ekstraktas

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2010-01-03
  • Galioja: iki 2011-06-21


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai