Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Saldžiųjų migdolų aliejus Goild

Skelbimo nr. 52500, įdėtas: 2011-05-05 · Perskaitė: 1106

Skelbimas nebegalioja.

Didžiausios migdolų medžių, iš kurių branduolių spaudžiamas švelnusis aliejus, plantacijos plyti Kalifornijoje ir Europos Pietuose. Šis aliejus jau nuo seniausių laikų naudojamas gaminant įvairias odos priežiūros priemones bei maisto pagardus. Kartais jis vadinamas karališkuoju arba Kleopatros aliejumi…
Švelnios konsistencijos, bespalvis, beveik bekvapis aliejus ir šiandien yra nepaprastai vertinamas dėl savo turtingos sudėties: gausu mononesočiųjų riebiųjų rūgščių, proc. baltymų, sterolių, mikroelementų ir vitamino E. Vitaminas E veikia kaip natūralus antioksidantas, lėtinantis ląstelių senėjimą ir slopinantis uždegimus.

Saldžiųjų migdolų ramina, minkština ir gerina kraujotaką. Naudojamas jautrios ir plonos veido, kaklo ir poakių odos priežiūrai.
Natūralus migdolų aliejus tinka visiems odos tipams, bet ypač rekomenduojamas, esant alergiškai, sausai, jautriai, suerzintai odai, egzemoms.

Natūralus migdolų aliejus:

* Padeda įveikti uždegiminius procesus, odos niežėjimą;
* Jis gerina epidermio apsaugines savybes, lėtina odos ląstelių senėjimą;
* Nuramina odos nelygumus, šerpetojimus, įtrūkimus;
* Saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio;
* Skatina plaukų augimą, maitina, suteikia elastingumo ir blizgesio.

* Migdolų aliejus puikiausiai gali pakeisti veido ir akių valiklį. Šlakelį migdolų aliejaus užlašinate ant sudrėkinto šiltu vandeniu ir nugręžto vatos tamponėlio ir švelniais judesiais nuvalote veidą bei kaklą. Kad geriau nusivalytų akių makiažas, ant šiltame vandenyje sudrėkinto ir nugręžto tamponėlio užlašinkite - lašus aliejaus ir palaikykite priglaudę, kol sudrėks blakstienos, tada valykite labai lengvais judesiais. Ir nuvalysite, ir stimuliuosite blakstienų gyvybingumą!
* Jei jau pavargote nuo sintetinių kremų ir jūsų oda yra suerzinta, sausa, šerpetojanti, vakare nuvalytą veidą sudrėkinkite šaltinio ar gėlių vandeniu (žr.skyrelį Veido drėkikliai) ir patepkite itin jautriai odai tinkamu migdolų aliejumi.
* Keletas lašų šio vertingo aliejaus praturtins bet kurį jūsų naudojamą kremą.
* Masažams migdolų aliejus tinka grynas arba yra maišomas (lygiomis dalimis) su simondsijų aliejumi. Pašildžius aliejų mažame indelyje iki - °C , juo masažuojamas veidas ir kaklas. Taip lyginamos raukšlės ir tonizuojama oda.
* Riebios veido odos priežiūrai rekomenduojama naudoti po - lašus eterinio arbatmedžio, greifrutų, ylang – ylango ar bergamočių aliejaus. Bergamočių eterinį aliejų veido ir kūno priežiūrai galima naudoti tik nesaulėtomis dienomis rudenį – žiemą – ankstyvą pavasarį, nes bergamotė stipriai pritraukia saulės spindulius ir taip galite pažeisti odą.
* Su migdolų aliejumi namų sąlygomis pagaminamos veiksmingos tonizuojančios kaukės, kurios itin tinka plonai, sausai, šerpetojančiai odai. Štai vienas paprastas senosios Ajurvedos receptas – kaukė sausai odai: sutrinkite valgomąjį šaukštą kukurūzų dribsnių su migdolų aliejumi. Užtepkite masę ant veido ir kaklo, nuplaukite po minučių.


Kūno procedūros:

* Migdolų aliejus puikiai maitina ir ramina odą po dušo ar kitų vandens procedūrų. Jis gerai pasiskirsto, maloniai įsigeria, odoje nepalieka blizgesio ir jokių riebalinių dėmių ant drabužių. Migdolų aliejus puikus mišiniuose su simondsija, avokadu (santykis :).
* Praturtintas tinkamais eteriniais aliejais (rozmarino, citrinų, greipfrutų, kadagių ar pankolių) jis efektyviai naudojamas gydant celiulitą, nes didina problemiškų kūno vietų stangrumą.

Pagalba plaukams

* Natūralaus migdolų aliejaus kaukė - tai efektyvi pagalba silpnos struktūros plaukams (trapiems, porėtiems, skilinėjančiais galiukais). Saldžiųjų migdolų aliejaus sudėtyje esančios veikliosios medžiagos maitina šaknis, drėkina plauką, skatina augimą, suteikia plaukui elastingumo ir lankstumo. Naudoti paprasta: aliejumi įtrinkite plaukų šaknis iki pat jų galiukų valandą prieš plaunant šampūnu. Šiai maitinančiai kaukei sunaudosite - šaukštelius aliejaus.

% natūralus, šalto spaudimo be konservantų, dažiklių, kvapniųjų medžiagų.

ml

Pagaminta Prancūzijoje



Kiti šio autoriaus skelbimai

Kiti skelbimai pagal žodžius: aliejumi didžiausią medžio kuriu

Kiti skelbimai iš kategorijos "Kosmetika"
 Viskas nagams: gelis nagams, geliniai nagų lakai internetu
liposomuLiposomų - NMF Kompleksas - natūralus drėgmės faktorius 20ml
 Profesionali KOSMETIKA Pigiau | TiesiogGrazi.lt
nesijaudinkiteNesijaudinkite apie jūsų kredito poreikiai
liposomuLiposomų PLUS koncentratas dermaviduals, Voketija
vitaminoVitamino E nanodalelės - regeneruoja, drėkina, normaliai, sausai odai - AKCIJA
 Kosmetika
 Siulome puikia kosmetika ir galimybe uzsidirbti
dermavidualsDermaviduals KONCENTRATAI - skatina vidinį odos atsinaujinimą
aloeALOE VERA EXTRAKT - SAUSIAI, SUSKIRDUSIAI, ŠIURKŠČIAI odai

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti

  • Skelbimas įdėtas: 2011-05-05
  • Galioja: iki 2012-01-30


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai