Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Silikoniniai nešiojami elektroniniai instrumentai

Skelbimo nr. 74673, įdėtas: 2021-05-31 · Perskaitė: 187

Skelbimas nebegalioja.

Silikoniniai nešiojami elektroniniai instrumentai - puikus pasirinkimas smagiam šventės praleidimui ar DOVANAI!
Pristatymas visoje Lietuvoje per - d.d.
+ / infomarsietis.lt
Vilniaus g. , Šiauliai / Tilžės g. , Šiauliai

. K belaidis „Bluetooth“ Karaoke mikrofonas su garsiakalbiu - „Bluetooth“ ryšys, įmontuotas DSP garso efektų apdorojimas, didelės talpos baterija. Yra „Magic sound“ funkcija, kurios metu galite pasirinkti balso pakeitimus. KAINA EUR.
. HS belaidis „Bluetooth“ Karaoke mikrofonas su garsiakalbiu- Turi „Bluetooth“ funkciją, su kuria galėsite prisijungti prie telefono arba audio laidu prisijungti prie multimedijos. KAINA EUR.
. Belaidis „Bluetooth“ karaoke x mikrofonai su garsiakalbiu- Karaoke su mikrofonais. Lengva naudoti kaip „Bluetooth“ garsiakalbį, KTV dainavimą, youtubę tiesioginę transliaciją ar interviu. Garsiakalbyje įmontuotas žaismingas šviestuvas. KAINA EUR.
. PB silikoninis nešiojamas elektroninis pianinas Flexible - Skirtas MAC OS, Windows/, Windows Vista. Geras garsas + galimybė pasijungti prie kolonėlių. tonai, ritmai, demonstracinių dainų. Yra auto sleep funkcija. KAINA EUR.
. mygtukų silikoninis nešiojamas elektroninis pianinas - Sulankstomi klavišai, silikoninė klaviatūra su patogiu dizainu, ilgas grojimo laikas, užtikrinant efektyvų maitinimą ir didelę baterijos talpą. Turi demonstracinių dainų, rūšių ritmus ir rūšių tonus. KAINA EUR.
. mygtukų silikoninis nešiojamas elektroninis pianinas- Sulankstomi klavišai. Turi demonstracinių dainų, rūšių ritmus ir rūšių tonus. Lengvai įrašomas, programuojamas ir atkuriamas. KAINA EUR.
. mygtukų silikoninis nešiojamas elektroninis pianinas- Daugiafunkcinis - standartiniai tonai, įmontuoti garsiakalbiai, demonstracinių dainų, USB ir daugiafunkcinė sąsaja. Suderinamas su MIDI, garso jungtimi ir ausinių jungtimi. KAINA EUR.
. PB mygtukų silikoninis nešiojamas elektroninis pianinas- Šis turi puikius tonus ir aprūpintas ritmų bei demonstracinių versijų ir naujausia MIDI mikroschemų technologija. Įmontuoti stereofoniniai garsiakalbiai, galima prisijungti ausines. KAINA EUR.
. PAH mygtukų silikoninis nešiojamas elektroninis pianinas- Su rūšių tonais, tipais, demonstracinių dainų. Įmontuotas garsiakalbis. Maitinimas iš DCV arba ličio baterijos. Geras garsas + galimybė pasijungti prie kolonėlių. KAINA EUR.
. mygtukų Elektrinis skaitmeninis pianinas- Pažangūs automatinio akompanimento stiliai palaiko įvairius muzikinius žanrus, įskaitant pop, R & B ir džiazą. Yra „Bluetooth“ funkcija, galima prisijungti prie išmaniųjų telefonų, mikrofonų ir kitos įrangos. KAINA EUR.
. W Silikoniniai nešiojami elektroniniai būgnai- Gali įrašyti ir groti, yra stereo garsiakalbis, reguliuojamas demonstracijos ir akompanimento grojimo greitis. Skirtas Apple, Samsung ir kt. telefonams, nešiojamiems kompiuteriams ir kitai garso aparatūrai.. KAINA EUR.
. Silikoniniai nešiojami elektroniniai būgnai Rock n Roll- Elektroniniai būgnai su tikrais būgnų garsais su akompanimentais ir demonstracinių dainų. Turi standartinę įrašymo / atkūrimo funkciją ir MIDI išvestį, gali būti prijungtas prie kompiuterio. Įmontuotas garsiakalbis. KAINA EUR.
. G Silikoniniai nešiojami elektroniniai būgnai- „Pedal“ valdiklis imituoja tikrąjį „hat-hat“ efektą. Dvigubi garsiakalbiai suteikia aukštą garso kokybę. Įtaisytas metronomas tinkamam ritmui treniruoti. Įvairūs grojimo stiliai, įskaitant pop muziką, roką, lotynų stilių, elektroniką ir kt. KAINA EUR.
. G Silikoniniai nešiojami elektroniniai būgnai- Su tikrais būgnų garsais su akompanimentais ir demonstracinių dainų. Įmontuotas garsiakalbis. Turi standartinę įrašimo/atkūrimo funkciją, MIDI išvestį, gali būti prijungtas prie kompiuterio. KAINA EUR.
. G Silikoniniai nešiojami elektroniniai būgnai- Su tikrais būgnų garsais su akompanimentais ir demonstracinių dainų. Įmontuotas garsiakalbis užtikrins įspūdingesnį garsą neprijungiant garsiakalbių. Turi standartinę įrašymo/atkūrimo funkciją, gali būti prijungtas prie kompiuterio, kad galėtumėte redaguoti muziką. KAINA EUR.
. Silikoniniai nešiojami elektroniniai būgnai vaikams- Džiazo būgnų muzikinis kilimėlis. išviso yra mygtukų. Galite įrašyti grojamų garsų, perklausyti įrašus. Puikus žaislas linksminti ir mokyti savo vaiką. Muzika pradeda groti vos prisilietus. KAINA EUR.
. Nešiojamas grojantis kilimas vaikams- *cm dydžio. Yra muzikos instrumentai: fortepijonas, smuikas, akordeonas, trimitas, obojus, gitara ir fleita. Yra fortepijono klavišų, dainų. KAINA EUR.
. Nešiojamas grojantis kilimas vaikams- *cm dydžio. fortepijono klavišų, dainų, muzikos instrumentai: fortepijonas, smuikas, akordeonas, trimitas, obojus, gitara ir fleita. KAINA EUR.
. Nešiojamas grojantis kilimas vaikams - *cm dydžio. fortepijono klavišų, dainų, muzikos instrumentai: fortepijonas, smuikas, akordeonas, trimitas, obojus, gitara ir fleita. KAINA EUR.



Kiti skelbimai pagal žodžius: nesiojama elektroniniu instrumentai pasirinkimas smagiau

Kiti skelbimai iš kategorijos "Muzika, filmai, knygos"
weltmeisterWeltmeister Amigo
mikroschemu4 mikroschemų žinynai
fotoalbumasFotoalbumas „Britanijos salynas“
mokslasMokslas įmena mįsles arba žinoti nuostabu
lietuviskiToyota Avensis (1997-2003 m.) remonto žinynas
alexAlex Monaco knyga „Tapk sėkmingas soc. tinkluose. Be didelių išlaidų“
alexAlex Monaco knyga „Įkrautos mintys“
pbPB88 silikoninis nešiojamas elektroninis pianinas
phonoshopPHONO.SHOP - Patefonų, Vinilinių plokštelių, muzikinių dovanų parduotuvė
 Knyga suaugusiems 'Analinės meilės pradžiamokslis'

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2021-05-31
  • Galioja: iki 2021-08-29


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai