Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

STOVYKLOS PAŽINK SAVE

Skelbimo nr. 71278, įdėtas: 2018-06-01 · Perskaitė: 432

Skelbimas nebegalioja.

"PAŽINK SAVE" STOVYKLOS www.stovyklos.info
Ateikite į „Pažink save“ stovyklas, išmokite aktyviai ir džiugiai leisti laiką, sportuoti, žaisti aktyvius žaidimus ir išbandyti save kitose, kūrybinėse, edukacinėse veiklose. Taip pat susipažinkite stovykloje su vakaro svečiais, kurie vaikus motyvuos ir įkvėps pasitikėjimo bei tikėjimo savimi, pasakodami savo sėkmės istorias. Visos „Pažink save“ stovyklos ir jos programa skirtos, kad vaikai geriau pažintų save, ugdytų moralines vertybes, pagarbą sau ir kitiems. Čia vaikų laukia draugiška aplinka, motyvuojanti aplinka, puikūs vadovai ir įvairūs, nepaprastai įdomūs užsiėmimai. Apie programą galite pakaityti čia: http://stovyklos.info/#apie-mus
"Pažink save" stovyklos tai puikus pasirinkimas, ieškant kaip praleisti vaikams vasarą ir gerai papramogauti bei sužinoti kažką naujo. Dienotvarkėje vaikų laukia įvairūs užsiėmimai, iš kurių vaikai patys galės pasirinkti savo mėgiamiausius ir juos lankyti. Tai: riedlentės, aikido sportas, žongliravimas, kalbų pamokėlės, muzikos ir teatro užsiėmimai, technologiniai užsiėmimai. Čia kiekvienas vaikas suras tai, kas jam įdomu.
Ateikite į "Pažink save" stovyklas Klaipėdoje ir Pervalkoje, bei dienos stovyklą - palikite mobiliuosius ir kompiuterius namie, jūs suprasite, kad yra įdomesnių užsiėminų.
Pervalkoje vaikai ilsėsis nuostabiame gamtos prieglobstyje ant jūros ir marių kranto,naujai įrengtose patalpose. Maistas tris kartus dienoje.





Kiti skelbimai iš kategorijos "Paslaugos"
 Pradinių klasių mokytoja papildomai moko mokinius
 Vaikų dienos stovykla
 Batuto nuoma
 meno stovykla 6-16 m. vaikams
 vaiku centras
 PERSONAŽAI VAIKŲ ŠVENTĖMS! www.paspepe.lt
 Krikštynų, asmeninių ir šeimos švenčių fotografija
 VŠĮ “Rafaelis” organizuoja vaikų ir jaunimo vasaros dienos stovyklą Klaipėdoje!
 Kaip auklė elgiasi su jūsų vaikais?
 „Video auklė“
 Vasaros vaikų stovykla
 Vasaros dienos stovykla KTU gimnazijoje

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2018-06-01
  • Galioja: iki 2019-06-01


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai