Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Vandens jonizatorius aQuator Silver

Skelbimo nr. 52509, įdėtas: 2011-05-05, atnaujintas: 2011-08-11 · Perskaitė: 1284

Skelbimas nebegalioja.

Nemokamas pristatymas!


Patobulinta tai, kas jau įvertinta! Didesnės talpos vandens jonizatorius aQuator - kiekvieniems namams! Prietaiso talpa litrai, todėl vienu kartu pasigaminsite "gyvojo" vandens visai šeimai.

Vandens jonizatoriuje aQuator Silver vienu metu pagaminamas jonizuotas šarminis ir jonizuotas rūgštinis vanduo. Papildoma funkcija – sidabringo vandens gaminimas.

Kodėl reikia gerti šarminį vandenį?

Viena iš esminių geros sveikatos garantijų – organizmo rūgščių ir šarmų balansas. Šiuolaikinėje mityboje vyrauja organizmą rūgštinantys maisto produktai. Tai mėsa ir jos gaminiai, produktai iš baltų miltų, kava, alkoholiniai gėrimai, pasterizuotos sultys, žuvis ir jūros produktai, duona, bandelės, saldumynai, kiaušiniai, įvairūs gazuoti gėrimai ir kt. Šarminių produktų sąrašas kur kas kuklesnis: švieži vaisiai, daržovės, salotos, bulvės, negazuotas mineralinis vanduo ir kt. Akivaizdu, kad vien mityba išlaikyti normalią šarmų – rūgščių pusiausvyrą iš ties nelengva užduotis.

Medžiagų apykaitos procese susidariusias rūgštis organizmas stengiasi neutralizuoti ir pašalinti su šlapimu, prakaitu ir iškvepiamu anglies dvideginiu. Tam būtina su maistu ir išgeriamais skysčiais gauti reikiamą šarminių mineralų kiekį, iš kurių svarbiausi – kalis, natris, kalcis ir magnis.

Trūkstant šarminių medžiagų, organizmo rūgštingumas didėja, kraujo šarmingumas mažėja. Kraujo šarmingumą apibūdinančio rodiklio, pH, leistinas svyravimo intervalas yra labai siauras: pH= , – ,. Netgi nežymus nukrypimas nuo šių reikšmių sukelia sunkius sveikatos sutrikimus, o kraujo rūgštingumui padidėjus iki pH = ,, žmogus netenka sąmonės ir miršta. Todėl organizmas šias skystas atliekas stengiasi paversti kietomis ir kaupti jas įvairiose vietose, dažniausiai riebaliniame sluoksnyje, taip mažindamas jų rūgštinantį poveikį. (Riebalų sankaupos, viršsvoris dažnai yra nepašalintų rūgštinių atliekų kaupimo pasekmė). Sukietėjusios rūgštinės atliekos – tai cholesterolis, inkstų, tulžies akmenys, uratai, sulfatai, fosfatai.

Su amžiumi organizmas tampa nepajėgus atsikratyti visų susidariusių rūgštinių atliekų. O tai kas nepašalinama – lieka ir kaupiasi įvairiose kūno vietose, organizmas rūgštėja. Tose vietose, kur susikaupia rūgštinės atliekos, sutrinka kraujo apykaita, gyvybiškai svarbūs organai nepakankamai aprūpinami krauju, sutrinka jų funkcijos. Todėl rūgštinių atliekų kaupimasis yra pirmalaikio senėjimo ir viena iš svarbiausių daugelio degeneracinių ligų priežasčių.

aQuator vandens jonizatorius ąsočio formos, todėl pasigaminę jonizuoto vandens galėsite jo ir neperpilti į kitą indą.

Jūs patys pasirinksite, kurio - šarminio ar rūgštinio - vandens Jums tuo metu reikia. Išsamūs jonizuoto vandens panaudojimo aprašymai pridedami prie prietaiso.

Naudojant šarminį ir rūgštinį vandenį, Jums nebereikės vaistinėje pirkti kai kurių preparatų, nes daugelį problemų sėkmingai išspręsite naudodami jonizuotą vandenį.



Kiti šio autoriaus skelbimai



Kiti skelbimai iš kategorijos "Kita buities technika"
orkaitesOrkaitės
 greitai pinigai
dziovyklesDžiovyklės
kavosKavos aparatai Saeco ir Jura
gartraukiaiGartraukiai
 Oro kondicionierius
buitineBuitinė technika
 Lėtaeigė sulčiaspaudė Hurom-HH
didmenineDIDMENINE PREKYBA ( URMU ) NEKONDICINEMIS PREKEMIS IŠ VOKIETIJOS IR ANGLIJOS
oroOro vėdinimo įrenginiai

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti

  • Skelbimas įdėtas: 2011-05-05
  • Galioja: iki 2012-01-30


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai