Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Vestuviu Fotografas

Skelbimo nr. 50654, įdėtas: 2011-01-13 · Perskaitė: 931

Skelbimas nebegalioja.

Kai Jūsų vestuvių diena pasibaigs – ką Jūs turėsite? Žinoma, Jūs turėsite vienas kitą, bei rožiniu kaspinėliu perrištą pintinaitę kupiną nuostabių prisiminimų.

Tačiau kaip Jūs išsaugosite tuos atsiminimus, ne tik sau patiems, bet ir ateinančioms kartoms? Paprastas atsakymas būtu – savo vestuvių nuotraukomis. Tačiau tai būtų ne pilna tiesa.

Taigi pradėkime nuo to, kad, jeigu, Jūs liksite nepatenkti savo vestuvių nuotraukomis, šventės negalima bus perfotografuoti antrą kartą, juk tai vienetinis įvykis žmogaus gyvenime. Siekiant išsaugoti tokią ypatingą ir unikalią dieną, Jūs privalote pasirinkti tikrus profesionalus, kažką tikrai patikimus ir patyrusius – pirmasis patarimas – nekarpykite vestuvių biudžeto ties fotografijos paslaugomis rinkdamiesi pigius fotografus. Rizikuosite ne vien tik prastu galutiniu rezultatu – Jūsų netenkinančių nuotraukų – bet ir visos vestuvių šventės potyriu – juk su pasirinktu fotografu praleisite visą dieną!

Susitikite su keletu įvairių fotografų. Jokiu būdu neleiskite, kad Jums būtų daromas spaudimas, fotografui motyvuojant užimtumu, avanso paėmimo skubinimu ir taip toliau. Būkite laisvi, mėgautis šių paslaugų išsirinkimu (ir tai iš tiesų gali būti visai smagu, viskas priklauso nuo Jūsų). Pajauskite ar norėtumėte jog vienas ar kitas fotografas įamžintu Jūsų šventę, taip pat mėginkite pajausti ar pats fotografas iš tiesų nori su dirbti su Jumis.

Taip pat kaip ir pigių fotografų, venkite tokių kurie skaičiuoja nustatytą savo darbo valandos kainą netgi tada, kai nefotografuoja, o sakykime, keliauja iki/nuo šventės vienos vietos į kitą. Tuo tarpu kompensuoti fotografui transporto išlaidas yra pilnai normalu – kaina gali būti šiek tiek didesnė, nei realios kuro išlaidos, tačiau ne tokio dydžio, kad tai taptu antru pajamų šaltiniu nesąžiningam fotografui.

Leisdami laiką su potencialiais Jūsų fotografais stebėkite ar Jums lengva ir malonu bendrauti, ar jaučiatės gerai ir atsipalaidavę. Atminkite, tai žmogus/žmonės su kuriais Jūs praleisite galbūt netgi daugiau laiko nei su svečiais.

Netgi jei Jūsų šventė planuojama renginių organizatorių, lankstumas ir skubus prisitaikymas prie situacijos yra savybės kurių vertėtu ieškoti Jūsų kalbinamuose fotografuose. Nesivaržykite klausti visko kas tik šauna į galvą, netgi didžiausių keistenybių – stebėkite kaip Jums bus atsakoma – tai bus kūrybingumo rodiklis, kurio dėka suprasite ar gausite tokių nuotraukų kokių trokštate.

Tai dar svarbiau, jei Jūsų šventės organizatoriais bus Jūsų draugai bei artimieji. Neretai vestuvių fotografams natūraliu būdu tenka taip pat ir vestuvių organizatorių rolė. Rinkitės šaunų fotografą, kuris džiugiai susitvarkys su bet kokia situacija, išlaikydamas šventei pozityvią nuotaiką, o ne paaštrins išgyvenimus, kai dalykai kryptels ne ta linkme.

Nebloga idėja būtų pažiūrėti ne tik vestuvinių nuotraukų, bet ir kitos fotografinės kūrybos, kad gautumėte geresnį suvokimą apie tai kuo užsiima Jus dominantis fotografas. Taip Jūs suprasite ar turite reikalų su menininku, amatininku ar kažkuo per vidurį. Fotografijos virtuvė būna labai įvairi; turėdami „pretekstą“ – savo vestuves – siūlome paragauti kuo įvairesnių jos patiekalų (vėl gi – mėgaukitės tuo, ir te nebūnie tai galvos skausmas, o malonus dykinėjimas nuo vieno gardumynų stalo prie kito). Taigi kiekvienu atskiru atveju leiskite sau susidaryti nuomonę – ar šis fotografas tiesiog daro nuotraukas? Ar jis kuria meną? Jis tiesiog dirba darbą? Ar jį tai iš tiesų įkvepia ir jis aistringai atsiduoda kiekvienam užsakymui?

Iš tiesų yra begalės „srities profesionalų“ kurie gali gerai nufotografuoti Jūsų vestuves. Jie gali pagaminti pozuotas nuotraukas taip lengvai, kaip administratorė ofise užpildo blanką. Šiems eiliniams fotografams tai tiesiog darbas. Jeigu Jūs ieškote kažko ypatingo, susiraskite kūrėją, kuris myli pačią fotografiją ir Jūsų ypatingai dienai užfiksuoti pasinaudos profesinių įgudžių, talento ir širdies deriniu.

Galima rasti begalės patarimų, kas įamžins Jūsų vestuves, galima kažkuo tikėti ar laikytis savo nuomonės, tačiau viską pranoksta reali asmeninė praktika.

Pabrėždami, kaip nuoširdžiai esame įsitikinę, jog visi jaunieji turi turėti tokią teisę - o teisės nieko nekainuoja - FotoFazė sukūrė % nemokamą priešvestuvinę fotosesiją.





Kiti skelbimai iš kategorijos "Filmavimas, fotografavimas"
 Produktų fotografavimas el. parduotuvėms
profesionaliosProfesionalios 360 laipsnių produktų nuotraukos
virtualusVirtualūs turai
vaizdajuosciuVAIZDAJUOSČIŲ / KASEČIŲ PERRAŠYMAS TIK 6 EUR
videoVideo, audio sistemos, vaizdo kameros, kamerų montavimas, priežiūra, priešgaisrinės sistemos
 Finansinis sprendimas
 Renginių transliacijos internetu
 Transliacija gyvai
 Tiesioginės transliacijos
 paskolas, svyruoja nuo 5000 iki 600000 eurų

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2011-01-13
  • Galioja: iki 2011-04-13


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai