www.karabi.lt

Skelbimas

PIGIAI PROFESIONALI kosmetika MATIS

Skelbimo nr. 10229, įdėtas 2010-01-03 · Perskaitė:

Parduodama profesionali prancuziska kosmetika veido odos prieziurai MATIS. Kiekiai skirti profesionalams o kaina priimtina visiems. Kur kas pigiau negu parduotuvej. Produktu yra tik po viena.
1. Dvifazis makiazo valiklis, tinkantis net jautriausiai odai, nesiojancioms kontaktinius lesius, visiems odos tipams. Nedirgina, nedziovina, neriebalina ir puikiai valo net vandeniui atsparias kosmetines priemones. 500 ml. 60 lt.
2. Jaunystes linijos veidos odos sveitiklis (pilingas) su mikro perlais. Kremines teksturos sveitiklis sveicia ir atgaivina oda bei suteikia jai komforto jausma. Mikro perlu pagalba puikiai nuvalomas virsutinis epidermio sluoksnis (pasalinamos negyvos odos lasteles, nesvarumai, isvalomos odos poros. Tinka visu tipu odai, nes sudetyje turi drekinamu stangrinamu ir regeneruojamu sudetiniu ingredientu. Labai efektyvi priemone pries rauksles todel ideliai tinka odai nuo 25 metu. 200 ml. 70 lt.
3. Energizuojantis – regeneruojantis veido ir kaklo odos sveitiklis su vitaminais ir mineralais. Praturtintas vitaminais A,C, E ir mineralu bei oligoelementu kompleksu. Itin tinka riebiai odai, su nesvariom porom, papilkejusiai, praradusiai svytejima odai. Puikiai atgaivina ir valo oda. 200 ml. 45 lt.
4. Energizuojanti – regeneruojanti kauke su vitaminais ir mineralais. Sudetyje esantys vitaminai (A,C,E) ir mineralai puikiai atgaivina atsviezina, maitina ir regeneruoja oda. Tinka ivairaus amziaus ir ivariam odos tipui. 200 ml. 45 lt.

Jei idomu galit pasidometi sios kosmetikos kaina sarmos parduotuvese pamatysit skiriasi nuo situ kainu iki 50%.

Kontaktai

Miestas: ???


Skelbimo adresas: http://karabi.lt/profesionali-prancuziska-kosmetika-10229.html